Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také v letošním roce nás svou extrémní proměnou překvapilo hned několik celebrit, které si většina fanoušků či televizních diváků pamatuje v úplně jiném světle.

Pekelnou proměnou vizáže si prošli hudebník Michal Penk (44), herec Lukáš Vaculík (61), někdejší idol Víťa Vávra, herečka Jaroslava Hanušová (63) či moderátor Dalibor Gondík (54). Hodně zestárla také česká Brigitte Bardot Olga Schoberová (69) a zub času se projevil i na populární Vilmě Cibulkové (49). Na drsné proměny našich celebrit se podívejte do naší fotogalerie.

Někdejší sexidol 80. let Michal Penk, který má za sebou drsné drogové období, po dlouhé době vystoupil v listopadu na veřejnosti a pamětníci se nestačili divit. Místo charismatického fešáka se na pódiu objevil vychrtlý zpěvák s propadlými tvářemi a nepřítomným výrazem.

Zdravotní problémy zase stojí za výrazným zhubnutím moderátora Dalibora Gondíka, který se doslova ztrácel před očima. Gondík už léta trpí nevyzpytatelnou epilepsií, jež se na jeho hubnutí podílí.

Doslova do pláče musí být fanynkám herce Lukáše Vaculíka. Jeden z kdysi nestárnoucích fešáků vypadá na rozdíl od svého parťáka Sagvana Tofiho pohuble a hodně zanedbaně.

Strhaný dojem, který umocňují kruhy pod očima, sinalá tvář i zasmušilý výraz v očích z něj dělá pouhý stín někdejšího lamače dívčích srdcí.

Velmi smutný pohled je také na herečku Jaroslavu Hanušovou, jež se proslavila po boku Jiřího Lábuse v estrádě Možná přijde u kouzelník. V pořadu o vaření se prezentovala jako chudá a sešlá důchodkyně. Na jejím strhaném vzhledu se jistě podílejí i dřívější problémy s alkoholem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám