Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a vítězka prvního ročníku soutěže American Idol z roku 2002 Kelly Clarkson (30) je zasnoubená. V pátek v noci ji její o pět let starší přítel Brandon Blackstock požádal o ruku. Přestože Kelly není už žádná pubescentka, radovala se jako malá a úžasnou novinu musela začerstva vyzvonit celému světu.

Kelly jen pár hodin poté, co se z ní stala snoubenka, poslala na Twitter snímek prstenu, kterým ji její přítel obdaroval. Šperk se honosí velkým žlutým diamantem a k tomu je osázený mnoha drobnějšími bílými. Clarkson k fotce napsala: „Jsem zasnoubená!!!! Chci, abyste to všichni věděli!! Tahle noc byla nejšťastnější v celém mém životě. Jsem tak nadšená a mám toho nejskvělejšího muže.“

Pro její fanoušky už ale zpráva nebyla tolik překvapivá, jelikož před měsícem už Kelly v rozhovoru potvrdila: „Rozhodně se chystáme vzít. Milujeme se a určitě se jednou vezmeme. Myslím, že se někdy dočkám prstenu. A já si počkám.“ Její milý se tak rozhodně nemusel obávat, že by jeho vyvolená zásnubní prsten odmítla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám