Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) odhalila tělo a vystavila své vnady. Sexy Kristelová totiž dobře ví, jaké jsou její zbraně, a neváhá je využít. Moderátorek je u nás spousty, ale jen pár jich je tak svůdných jako Kateřina.

"Po porodu jsem fakt hodně makala, abych byla zpět ve formě. Stálo mě to hodně úsilí a teď jsem doslova na vysněné váze a díky sportu i pořádně pevná. Tak proč to nechávat doma v ložnici. Když dostanu nabídku na kvalitní produkt či od dobrého fotografa, klidně své tělo ukážu," řekla Super.cz Kateřina a neváhala nafotit snímky pro erotickou pomůcku.

Rozhodně se za to nestydí. "Není to nic, za co bych se měla stydět. Naopak. Je pro mě čest, že si o mně někdo myslí, že jsem sexuální symbol, a proto si mě vybere. Navíc nepropaguju nic, co by bylo sprosté nebo nefungovalo. Ženským to fakt pomáhá prožívat luxusní vyvrcholení. A jestli to díky mé osobě nyní zažije ještě více žen, tak paráda," uzavřela Kristelová, která sama erotický polštářek doma používá.

"Zapojili jsme ho doma s Kazmou jako doplněk pro naše večery, kdy hrajeme pexeso a člověče, nezlob se. A jsme spokojení," dodala se smíchem Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám