Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky Kateřina Sokolová (35), Eliška Bučková (34) a Aneta Vignerová (36) se utkaly v souboji, která z nich nejlépe nakreslí návrh šatů. První a jedinou cenou bylo, že vítězce podle jejího návrhu šaty ušije módní návrhářka Dominika Sedláčková.

Paradoxně jediné z nich, která ruční práce opravdu zvládá, se výkres moc nepodvedl, i když začínala nadvakrát. "Šít umím, dokonce mám doma šicí stroj a upravuji si oblečení. Třeba zašívám výstřih vepředu a tvořím ho zezadu, když je to zrovna módní trend. Ale kreslení mi nikdy nešlo," řekla Super.cz posmutnělá Eliška Bučková.

Pomyslná stříbrná příčka patřila Katce Sokolové, která nakreslila dlouhou rudou toaletu, kterou by si představovala vystřiženou v šifonu. "Jako malá jsem hodně malovala princezny, ale koukám, že už nemám takový cvik," svěřila se poté, co jí Dominika sice pochválila nápad, ale za vítězku ji neoznačila.

Šaty podle svého návrhu si nakonec odnese Aneta Vignerová, kterou učila v dětství kreslit maminka, která je i zdatná švadlena. "Já ale šila spíš pro panenky. A kreslení? Teď trénuji s dcerou svého partnera, protože má právě takové období, kdy se jí líbí princezny," uvedla přítelkyně fotbalisty Tomáše Ujfalušiho.

A z jaké látky by šaty chtěla? Nenáročná není. "Líbil by se mi samet nebo kůže, i když bych možná vypadala jako domina. A namalovala jsem i vestičku. Ta by byla fajn třeba z barveného norka," smála se Aneta. "Ty jsi namalovala vestu z nové kolekce Fendi," vyděsila se Dominika Sedláčková z toho, kolik by mohla kožešina stát.

Reklama

Další články

Načítám