Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do nováckých Sportovních novin dnes naskočil další fešný moderátor. Po Martinu Čermákovi, který tým posílil nedávno, bude ode dneška diváky sportovními aktualitami provázet také třiadvacetiletý krasavec Michal Hrdlička.

Pozice moderátora Sportovních novin je pro něj sice novinkou, ale jinak je Michal ostříleným redaktorem. Na Nově, kde doteď zastával pozici komentátora a moderátora sportovních zápasů, působí už víc jak čtyři roky.

„Před čtyřmi lety jsem byl poměrně nervózní a bylo to na mně znát. Svůj první rozhovor jsem dělal v roce 2009 s Janem Kollerem před kvalifikačním utkáním Česko - Polsko. Postupně jsem získával na jistotě a nyní se cítím výborně, na vysílání se velice těším – nastupuje ten správný adrenalin,“ řekl Michal, který ke sportu inklinoval od dětství, a kdyby nebylo zranění, možná z něj mohl být slavný fotbalista.

„Měl jsem nastartovanou kariéru profesionálního fotbalisty. Když to i vinou vážných zranění kolenou nevyšlo, jsem rád, že u sportu zůstávám touto cestou,“ dodal Hrdlička.

Reklama

Další články

Načítám