Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolekce slavných návrhářů nejsou neomezené, a tak se čas od času stane, že celebrity sáhnou po tom samém modelu. Není také výjimkou, že si je obléknou na tu samou akci a pak už nezbývá, než si z módního faux pas udělat raději legraci a nechat se společně fotit. Dnes vám představíme trojici šatů, které se rovněž zalíbily více celebritám a vy můžete porovnat, které slušely víc.

Pruhovanou červenobílou kreaci si oblíbily moderátorka a novinářka Louise Roe s Khloé Kardashian. Obě navíc sáhly po bílých botách. A zatímco Louise obula tradiční lodičky do špičky, Khloé si vzala boty z kolekce navržené partnerem své sestry Kim Kanyem Westem.

Věk ve vkusu nehraje roli, a tak se v pouze barevně odlišných šatech objevily ve společnosti i Heidi Klum se Selenou Gomez. Heidi růžové zvolila na finále soutěže Germany’s Next Model a bílé o dva týdny dřív Selena Gomez na Billboard Music Awards 2013.

Hvězda nestydatého seriálu Shameless Emmy Rossum se procházela po Beverly Hills v něžných květovaných šatech, které se zalíbily i Pippě Middleton. Ta v nich pro změnu okouzlovala ulice Londýna.

Reklama

Další články

Načítám