Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Expat Czech Republic neboli Nejkrásnější cizinka České republiky je název netradiční soutěže krásy, jejíž druhý ročník právě vrcholí. Letos se do klání o nejkrásnější cizinku přihlásila více než stovka dívek z 22 zemí světa. A finalistky předvedly svá dokonalá těla v ultrakrátkých šatičkách.

Během léta se uskutečnila tři kola konkurzů, z nichž vzešlo devět atraktivních finalistek. A země, ze kterých pocházejí? Kolumbie, Gruzie, Mongolsko, Kambodža, Nigérie, Vietnam, Angola, Indonésie a Bělorusko.

„Soutěž je určena pro všechny svobodné a bezdětné dívky od 18 do 30 let žijící na území České republiky, pracující či studující, které se narodily s jiným než českým občanstvím. Jiné omezení pro zápis do soutěže není,“ vysvětluje Dana Gregorová, ředitelka společnosti, která projekt organizuje.

Finále se uskuteční 9. ledna 2013 v Divadle Hybernia a večer se ponese v duchu tématu Proměny ženy. „Čtyři soutěžní disciplíny budou prezentovány prostřednictvím pojmů andělská čistota, ďábelská krása, žena kouzelnice a malé nevinné lži,“ říká Dana Gregorová. „Dívky se porotě, v níž kromě loňské vítězky Pauliny Nakashole usedne například architekt Bořek Šípek, plastický chirurg Roman Kufa či moderátorka Lejla Abbasová (44), a publiku představí během krátkého filmového dokumentu, rozhovoru, módní přehlídky a pochopitelně také populární promenády v plavkách,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám