Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celeste Buckingham (28) a Majk Spirit konečně pustili do světa svůj dlouho očekávaný nový klip I Was Wrong. Stalo se tak na jejich dvojkoncertě v bratislavské Refinery Gallery, kde kráska s americko-íránskými kořeny a žijící v USA oslavila své osmnácté narozeniny.

Dvojice se potkala v průběhu dubna v americké Kalifornii, aby mohla dát svým posluchačům nejen výjimečnou společnou skladbu, ale zároveň aby dala této skladbě i jedinečnou vizuální podobu. O toto ztvárnění se postaral režisér Jiří Marshal.

„S Majkem a Celeste se mi spolupracovalo více než výborně. Je vždy dobré tvořit s lidmi, kteří milují svoji práci,“ pochvaluje si Marshal a dodává: „Při natáčení v cizině není lehké nenechat se příliš okouzlit vším novým a netočit cestopisný dokument. Kladu důraz na to, aby klip z Los Angeles působil jako klip, který tvoří „locals“ - prostředí je tak pro ně přirozené a záběry tak nepůsobí násilně.“

Na českou live premiéru I Was Wrong se mohou fanoušci těšit už 13. června v pražské Retro Music Hall.

Reklama

Další články

Načítám