Hlavní obsah
Článek

Rozchody, výměny partnerů a návraty jsou každodenní součástí životů slavné osobnosti nevyjímaje. Své o tom ví i americká zpěvačka Katy Perry (39), v jejíž srdci se uhnízdilo již mnoho mužů. Oním posledním byl hudebník John Mayer, s nímž se po několika týdnech od rozchodu dala opět dohromady.

„Zatím spolu jen tak nezávazně randí. A rozhodně to odmítají jakkoli pojmenovávat,“ uvedla zpěvaččina přítelkyně pro magazín E!

Tomu, že se k sobě dvojice vrátila, napovídal i fakt, že spolu byli Katy a John viděni v Den obětí války. I přesto, že spolu byli několikrát spatřeni, zatím se je od doby jejich rozchodu nepodařilo nikomu vyfotografovat.

Ještě týden po rozchodu Mayer uvedl v talkshow Ellen DeGeneres, že mu je bez Katy lépe. „Podívejte, my jsme ten vztah vedli velmi soukromě a utajeně. Po celou dobu to bylo velmi neveřejné a je to neveřejný vztah stále. Chápu, že se ptáte na základě některých předchozích odpovědí, které jsem pronesl, ale už jsem se naučil, jak stavět zdi mezi jednou věcí a mezi druhou. Od té doby jsem mnohem šťastnější. A chci, aby byli šťastní všichni,“ uvedl.

Jak to ale nakonec vypadá, hudebník svá slova přehodnotil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám