Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O Kateřině Průšové (40) si asi doteď všichni mysleli, že k dosažení dokonalé postavy sem tam uzobne hrášeček, tu zrnko rýže a jednou za rok si dá půl deka salámu. Jenže jak se ukazuje, opak je pravdou! Katka, která si jinak hlídá štíhlou linii, za necelou půlhodinku zblajzla obří kilový steak a dala na frak i jedlíkovi Pavlu Novotnému (43)!

Právě protekční fracek vyzval modelku na souboj a dopředu si byl jistý svým vítězstvím. Však také spořádá všechno, na co přijde, a snoubenka před ním občas musí schovávat asi i dceru, když už lednice zeje prázdnotou. A mezi hráči pokeru, který Novotný rád mastí, se traduje, že je úspěšný jen proto, že soupeřům sežere ty nejlepší karty.

Jenže sázka po vzoru amerického pořadu Vášnivý jedlík, který vysílá TV Spektrum, tak úplně nevyšla podle jeho představ. Obří kilový steak zvaný flank si oba nechali připravit lehce propečený a těšili se na gurmánský zážitek.

Už v sedmnácté minutě však Novotný překvapivě odpadl. „Jsem nula, je to tak ponižující. Už opravdu nemůžu,“ cítil se trapně Novotný, že se nechal pokořit od modelky.

Průšová evidentně v dětství provozovala hru na prověření odolnosti „Vyděržaj, pianěr“, a tak přes menší potíže steak dokázala zpracovat do posledního sousta. Novotný běžel urychleně hledat nejbližší silnou větev, která by pod ním nepraskla.

„Tohle jsem skutečně podcenil, je mi zle. Navíc mám večer představení, tak doufám, že se z toho rychle dostanu. Kateřina Průšová není žádná salátová holka,“ uznale konstatoval Pavel. I v samotné originální reality show Vášnivý jedlík, která běží každý všední den a v sobotu, se soutěží o zdolání mega porcí, které by nasytily středně velkou africkou vesnici.

Související témata:
Steak

Reklama

Další články

Načítám