Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Adéla Gondíková (50) proslula svojí neuvěřitelně vyhublou postavou. Na charitativním bowlingovém utkání ovšem ukázala, že alespoň v některých partiiích není jen kost a kůže. Jakmile se postavila do pozice bowlingové hráčky, svaly na lýtkách jí jen hrály.

O Adéle se v poslední době mluví zejména jako o potenciální milence hereckého kolegy Jiřího Langmajera. Bulvární média společně také dvojici nachytala na romantické procházce noční Prahou. Ani jeden z nich se ovšem ke vztahu nevyjádřil.

Adéla s největší pravděpodobností stále žije sama s rodiči a dcerou Nelly v domku v Pyšelích u Prahy.  "Stejně jako já se sama stará o dceru. Vycházíme si tak navzájem vstříc, když potřebujeme alternaci v představení muzikálu Světáci," ubezpečila Super.cz před časem Mahulena Bočanová.

Dlouho se mluví o tom, že Adéla téměř nejí. Právě proto je tak hubená. Nicméně svalová hmota jí nechybí. Na bowlingu připravovaného muzikálu Popelka to ukázala dostatečně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám