Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Deana uspořádala pro režiséra Juraje Jakubiska bombastickou narozeninovou párty. Na stovky hostů se sešly v pražském Obecním domě, kde párty probíhala hned v několika sálech. Na to, aby popřály, stály známé tváře ve frontě dlouhé desítky metrů.

My se několika gratulantů zeptali, co vlastně oslavenci k jeho pětasedmdesátinám přejí. První dárek ovšem již dostal několik měsíců před narozeninami. Nové srdce. "Je to už asi třetí můj kamarád, který má po transplantaci srdce, a všem jejich srdíčka fungují. Takže bych byl rád, aby to tak bylo i u Juraje a někde za hodně dlouho zemřel na nemoc, která se srdcem vůbec nesouvisí," řekl Super.cz muzikant Laďa Kerndl, který oslavenci zazpíval.

Herečka Markéta Hrubešová (52) zavzpomínala, že právě u Jakubiska kdysi začínala. "Sedím na konári a je mi dobre byl můj třetí film a těší mne, že se dostal do historie kinematografie. Tak Jurajovi přeju, aby byl ze všeho pořád na konári, tedy na větvi, a aby mu bylo pořád dobre, tedy dobře," vymyslela narozeninovou gratulaci. Další skvělé filmy popřála i její starší kolegyně Jana Švandová (76).

Václav Upír Krejčí byl překvapený pozvánkou. "Místo jeho skutečného věku tam je jen jeden rok. Takže jsem přišel popřát k prvním narozeninám a natočil jsem mu DVD se skeči pro děti. Ale doufám, že to nebere tak doslova a sám nebude točit tohle, ale další chytré filmy," dodal Upír. A hodně energie a zdraví mu přáli i ostatní hosté párty.

Reklama

Další články

Načítám