Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není dne, kdy by britská média neinformovala o mladinké krásce Helen Flanagan, která se v poslední době prezentuje spíš skandály a odvážnými výstřihy než hereckým nadáním. Flanagan to dokonce dotáhla až na post nejvíce sexy Britky, když se v žebříčku pánského časopisu FHM umístila ze všech ostrovanek nejvýše. O to větším šokem bylo, že tento novodobý sexsymbol kradl. Měla to herečka na vrcholu kariéry zapotřebí? Produkty v přepočtu za 6 tisíc korun si mohla s přehledem dovolit.

Dvaadvacetiletá Flanagan navštívila lékárnu Boots v Brightonu a ven se snažila bez placení projít se zbožím v hodnotě dvou set liber. V tom ale byla zastavena ochrankou a následně byla přivolána i policie. Samotná herečka k incidentu uvádí, že to byla opravdová chyba a své jednání přisuzuje impulsivní povaze.

Není to přitom poprvé, co byla slavná žena přistižena při krádeži. V roce 2011 si uřízla ostudu britská modelka Peaches Geldof, když čmajzla v drogerii make-up. Tahanice po soudech si užila v minulosti i Lindsay Lohan za ukradený náhrdelník. Před lety způsobila velký poprask svými zlodějskými manýry také herečka Winona Ryder.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám