Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opilecké extempore Elišky Bučkové (34) a Jakuba Maliny díky Super.cz tento týden zaplavilo bulvární plátky a weby. Než se Česká Miss 2008 s přítelem po přehlídce v Londýně odebrali do hajan, tak nám kráska ještě prozradila pár detailů ze svého soukromí.

Jak se modelka a mladý playboy dali dohromady? „Bylo to krátce po mém rozchodu. Potkali jsme se na jedné akci, kde jsem měla přehlídku. Vyměnili jsme si čísla, potom jsme šli na večeři a já jsem potom zjistila, že už nechci na večeři s nikým jiným.

A jaký má Eliška názor na skutečnost, že její expřítel Vašek Noid Bárta (43) randí s Gábinou Dvořákovou (35), bývalou partnerkou jejího současného přítele Jakuba? „Jestli chodí s Gábinou, tak nevím, upřímně mě to nezajímá, přeju si jen, aby byl šťastný, a to samé si on přeje u mě. A jestli to bude Gábina, Ornella, Vladislava nebo někdo jiný… Jestli to bude Gábina, bývalá partnerka mého současného přítele, tak je to poněkud zvláštní, ale přeju mu to," nechala se slyšet Eliška a jedním dechem dodává: „Co bylo, to bylo, dívám se do budoucna."

Reklama

Další články

Načítám