Hlavní obsah
Článek

Nestárnoucí sexbomba Pamela Anderson (56) to jednou zase pěkně roztočila. V nočním klubu na Silver Party 2011 neváhala políbit herečku Elaine Lancaster a probudit v sobě svou rebelskou duši.

Pamela přišla na večírek v krátkých černých šatech, ze kterých jí ledabyle vykukovala krajková podprsenka. Byla svůdná jako vždy. Když přišlo na řadu focení, Pamela se bezostyšně přidala ke své kolegyni Elaine a začala pózovat s vystrčeným jazykem. Nestyděla se Elaine dokonce vlepit polibek.

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka nemá problém s odhalováním svého těla. Nedávno předvedla své bujné poprsí v průhledném sexy modelu. Loni se dokonce neváhala svléknout ve prospěch organizace PETA. V reklamě pro tuto organizaci hraje policistku na letišti, která kontroluje cestující, aby neprošli s věcmi z pravé kůže nebo kožešiny. Reklama byla ale v USA zakázána. Ojevili se v ní nazí lidé a sama Pamela v ní předvedla pár lechtivých gest.

Blonďatá herečka si v roce 1995 po krátké známosti vzala hudebníka Tommy Leeho. Má s ním dva syny, Brandona a Dylana. Po několika manželových fyzických napadeních zažádala o rozvod. S druhým manželem Rickem Salomonem to vydržela jen tři měsíce. Zdá se, že Pamela Anderson je přebornicí na krátkodobé známosti a rychlá manželství. Možná by to měla zkusit se ženami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám