Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) byla stejně jako každá královna krásy hned poté, co si nasadila vítěznou korunku, neustále bombardována otázkami, kdy se rozejde s přítelem.

Dva měsíce po vítězství je prý stále zadaná a šťastná. Prolomí prokletí České Miss? Zatím to vypadá, že její partner všechno zvládá.

„On se fakt drží, je překvapení samo, na to, jaký byl žárlivec před soutěží, tak co jsem se do soutěže přihlásila, je docela kliďas,“ překvapila moderátora Míru Hejdu v pořadu Limuzína, který poběží dnes večer na Óčku, první krátkovlasá vítězka České Miss.

Gábina prý v žádném případě nechce slyšet, že by jí výhra v soutěži měla pokazit hezký vztah. „Já se držím toho, že my to prostě zvládneme a zatím se držíme. Všichni nás varovali, všichni nám říkali, že to nedáme, ale my to dáváme,“ má jasno misska, které se během jedné minuty změnil celý její dosavadní život.

„Neměla jsem s šoubyznysem absolutně nic společného, musím si zvykat, že mě každý fotí, že se musím všude hlídat, že už nemůžu chodit nenamalovaná s košem, ale stejně chodím,“ dodala s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám