Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho o něm nebylo moc slyšet, ale fanoušci Keanu Reevese (48) se mají nač těšit. Hvězda Matrixu se letos objeví hned ve dvou nových filmech, jeho účast na festivalu v Cannes tak není žádným velkým překvapením. Od minulého týdne se tam navíc postupně přesouvá snad celý Hollywood. Co však mnohé zarazilo, byla proměna, kterou Keanu v poslední době prošel...

Ačkoli se stále nezdá, že by herci táhlo na padesátku, roky se na něm přeci jen podepsaly. Britský Daily Mail poukazuje na to, že kondice z dob natáčení Matrixu nebo akčního trháku Nebezpečná rychlost se Sandrou Bullock je tatam. A vůči Reevesovi si vůbec neberou servítky. Svým vzhledem prý dokonce šokoval a spíš než pohledný byl nafouklý a vypadal staře. Herci prý rovněž nepřispělo, že si oholil vousy, zdůraznilo mu to prý silný krk a počínající druhou bradu.

Keanu ale možná jen neměl svůj den a byl rovněž unavený po některé z bujarých festivalových párty. Překvapivé totiž je, že na fotografiích ze začátku měsíce vypadá mnohem lépe a víc fit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám