Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi fotbalisty a modelkami to jiskřilo vždycky. Úspěšní sportovci mladým dívkám, které živí jejich půvabná tvář i tělo, imponují nejen u nás, ale po celém světě. Podívejte se na několik z těch, které podlehly fotbalistům a skončily v jejich náručí.

Americká kráska s italskými předky Melissa Satta (26) je úspěšnou modelkou, která sází převážně na své ženské tvary. Ty už měla možnost předvést v časopise Maxim nebo prestižním plavkovém vydání Sports Illustrated. Pět let chodila s italským fotbalistou Christianem Vierim, poté randila s dalším fotbalistou Kevinem-Princem Boatengem, ale ani s ním jí vztah nevyšel. Ve stejných vodách prý ale tato kráska hledá i nadále.

Irský fotbalový útočník Robbie Keane má za manželku zase půvabnou blondýnku Claudine Keane, která ještě se svým rodným jménem Palmer vyhrála v roce 2008 Miss Irsko. Dvojice spolu má syna Roberta.

V síti anglického fotbalisty Kierana Richardsona skončila půvabná Natalie Suliman. Tato Londýňanka dokáže skvěle zúročit své přírodní poprsí velikosti E jako modelka plavek a spodního prádla. Vždyť právě u bazénu v bikinách ji objevil její agent...

Britská modelka Abbey Clancy pojala minulý rok za manžela fotbalistu Petera Crouche. V jejich svatební den se nejvíc psalo o jejím neopatrném chování v korzetových šatech, kdy jí z dekoltu ‚uteklo‘ ňadro.

Blond krásku z Holandska Sylvii van der Vaart si pro sebe ukořistil fotbalista Rafael van der Vaart. Dvojice spolu začala chodit v roce 2003 a již šest let jsou manželé. V roce 2009 byla Sylvii diagnostikována rakovina prsu, kterou úspěšně porazila.

Párem jako z plakátu jsou Portugalec Cristiano Ronaldo (27) a Ruska Irina Shayk (26). Dvojice se poznala během společného pózování v kampani Armani Exchange a chodí spolu už dva a půl roku.

Zapomenout samozřejmě nemůžeme ani na jeden z nejslavnějších párů světa Victorii Beckham (50) a jejího muže Davida (48). Victoria se sice modelingu věnuje spíš příležitostně, ale mezi atraktivními manželkami slavných fotbalistů rozhodně nesmí tato drobná zasloužilá maminka čtyř dětí chybět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám