Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) se jen pár dní před slavnostním udílením cen Český slavík sešla s režisérem projektu Pepe Majeským. Na tajné schůzce, při níž ji načapali čtenáři Super.cz, se bavili o tom, co Ewa na Slavících zazpívá.

V sobotu večer si Ewa v přímém přenosu střihne novou píseň Skyfall od Adele, kterou britská zpěvačka nazpívala ke stejnojmenné bondovce. „I když to vypadalo, že se dlouho nemohli shodnout, nakonec odcházeli oba spokojení,“ řekl náš zdroj.

Slavíkem ale jejich spolupráce nekončí. Majeský bude režírovat také novou SuperStar, v níž Ewa usedne do poroty, za což mimochodem dostane velmi slušně zaplaceno. Tam bude spolu s dalšími rozhodovat o tom, kdo dostane šanci stát se další hvězdou české a slovenské popové hudby. Chcete-li i vy zkusit štěstí a předvést, co ve vás je, dostavte se na jeden z castingů, které se konají 1. 12. v Bratislavě a 15. a 16.12. v Praze.

Další možností, jak se přihlásit, a případně postoupit, je poslat nám do konce listopadu na mailovou adresu superstar@super.cz svou mp3 nahrávku a čekat, zda budete vybráni mezi pětku nejlepších, z nichž bude superstárovskou porotou vybrán jeden šťastlivec, který postoupí rovnou do užšího výběru a stane se Divokou kartou Super.cz. Podrobná pravidla naleznete zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám