Hlavní obsah
Článek

Pěnice Iveta Bartošová (†48) už málem opět sahala na vrchol a zdálo se, že Lucerna den před Štědrým dnem bude počátkem jejího velkolepého návratu. Pak ale přišla neděle a její příšerné vystoupení v přímém přenosu pořadu Iveta živě. Televize Pětka se ze začátku k extempore své hvězdy postavila čelem a přiznala, že jí za „indispozici“ napaří pokutu, teď se zase nechává ohlupovat Ivetinými speciálními omluvami. Podle nich je Bartošová asi jedinou bytostí na světě, která se kvůli nachlazení po jedné tabletce chová úplně sjetě!

„TV Pětka nebyla s dostatečným předstihem informována o aktuálním zdravotním stavu paní Bartošové. Před vysíláním nás ujistila, že není pod vlivem alkoholu. Nicméně přiznala, že je silně nachlazená a bere prášky proti bolesti,“ informovala Pětka ve svém prohlášení k národu s tím, že vlivem utlumujících medikamentů nebyl výkon Bartošové ideální. A ještě z Ivety udělala hrdinku, že takhle unavená šla před obrazovku.

Jenže kvůli vlivu nemoci by asi těžko chtěla stanice napařit zpěvačce pokutu. Spíš se zdá, že zafungovalo přesvědčování nejbližšího týmu kolem Ivety, který ji má za nevinného andílka, navenek se rozhodla stanice tvářit přátelštěji. Jenže divákům předložila hloupé vysvětlení.

Léky na nachlazení rozhodně nejsou utlumující tak, že by člověka připravily o rozum, a místo nich není třeba brát léky proti bolesti. Člověk s rýmečkou by musel spolykat snad celý kamión platíček prášků proti nachlazení, aby se choval zfetovaně. Pokud tedy padlá Iveta nepožila alkohol, patrně se vrátila ke své oblíbené kombinaci léků, které ji umí příšerně zdevastovat. K tomu si dokáže najít vždy nějaký důvod.

Asi je čas přestat se litovat, vstát a začít na sobě skutečně pracovat, a ne jen o tom mluvit. To by diváci Pětky i praví fanoušci Ivety Bartošové ocenili nejvíc.

Reklama

Další články

Načítám