Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po 2. vicemiss České republiky 2001, krásné Andree Vránové Kloboučkové, se skoro slehla zem. "Žiju s manželem a dvěma dětmi v Teplicích a jsem neskutečně šťastná," řekla Super.cz Andrea a z jejího výrazu bylo cítit, že je to pravda.

S dcerou Aničkou se objevila po dlouhé době na akci, kde byla přítomna média. "Anička je spíš introvert, tak to nemá moc ráda. Do modelingu asi nebude a já jsem jenom ráda, že se najde v něčem jiném," míní Andrea.

I ona dala světu šoubyznysu vale. Čtrnáct hodin týdně vyučuje pilates v Roudnici, Teplicích a Ústí nad Labem a věnuje se rodině. I její manžel Honza Klobouček skončil s hokejem. "Je z něj generální manažer, do práce už nechodí v teplákách a nemá tréninky, ale ve všední dny v obleku. Takže žijeme jako normální rodina, hlavně si užívám, že máme konečně oba volné víkendy," vysvětlila.

"Občas jdu nějakou přehlídku, nebo mám focení. Ale večírky, kde se usmíváte na rautu na lidi, kteří vás za rohem pomluví, už fakt nevyhledávám," dodala.

Tříletý Jáchym chodí do školky, osmiletá Anička je už druhačka. A může se pyšnit nádhernými kudrnatými vlásky. "Já je mívala taky, až do čtvrté třídy, kdy mě ostříhali na krátko. Ale Aničku její vlasy štvou. Jako dárek k narozeninám si přála, abych jí je vyžehlila," vyprávěla Andrea.

S holčičkou se objevila v jednom pražském uzenářství, kam celebrity přišly na gastronomickou přednášku. Role profesora výuky se ujal renomovaný odborník z oblasti gastronomie a současně zakladatel Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk. Vysvětloval a předváděl, jak správně nakrájet šunku od kosti, na jak tlusté plátky se která šunka krájí, podle čeho se pozná kvalita, na co si dát pozor, a co vše lze s šunkou dělat.

Ve výkladu se Roman Vaněk střídal s vyhlášeným uzenářem Janem Sváčkem. „Za první republiky byl pojem pražská šunka znám po celém světě a i dnes v cizině nalezneme prodávat balíčky s nápisem Prague Ham. U nás v lahůdkářství se snažíme na tuto tradici navázat,“ vysvětloval.

"Ví se o mně, že hodně cvičím, a z toho důvodu potřebuji také zdravě jíst. Dnešek byl pro mě užitečný také proto, že jsem se dozvěděla, jak mohu tuto potravinu upravovat a konzumovat na různé způsoby,“ uzavřela Andrea.

Reklama

Další články

Načítám