Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Děti ráje, Genny Ciatti, ruší vystoupení. Kvůli akutnímu zánětu slepého střeva skončila v Nemocnici na Homolce a čekala ji operace. "Milí fanoušci a kamarádi, je mi moc líto, ale dnes večer mě bohužel neuslyšíte na udílení cen Šarmantní osobnost roku na ČRo Hradec Králové, ani o víkendu na Dětech ráje, protože jsem v nemocnici po operaci akutního apendixu," poskytla oficiální vyjádření Genny, kterou dnes pustili z nemocnice domů.

"Nesedla mi narkóza, pořád jsem zvracela. Chtěli si mě ještě nechat do zítra, ale to už bych nevydržela. Teď jsem akorát na cestě domů," řekla Super.cz zpěvačka. "V neděli večer mě začalo hodně bolet břicho. V pondělí jsem ještě odzpívala vystoupení a v úterý mi bylo úplně zle a měla jsem i vysokou horečku. Odvezla jsem se do špitálu a za chvíli šla pod kudlu. Přijela jsem takzvaně za pět minut dvanáct," prozradila Genny.

Již zítra má Genny koncert. Do muzikálu Děti ráje ale zatím nenastoupí. "Divadlo jsem musela zrušit, tančit nemůžu. To bych určitě nezvládla. Pěvecké vystoupení snad zvládnu," dodala Ciatti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám