Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V televizním studiu se pod rukama šikovných maskérek změní v dokonale nalíčené krásky bez jediné chybičky. Jakmile opustí záři reflektorů, můžeme naopak obdivovat jejich přirozenou krásu.

Řeč je o moderátorkách Daniele Drtinové (42) a Martině Kociánové (41), které si na Kavčích horách nenechaly ujít návštěvu speciálně upraveného autobusu s kavárnou Potmě.

Daniela Drtinová si s velkým nánosem make-upu nedělala vůbec žádnou hlavu a ochotně zapózovala fotografům bez výrazného nalíčení, což jí úplně stačilo, ač se jí nepodařilo zakrýt vrásky a kruhy pod očima, které jsou jinak divákům na televizních obrazovkách co nejvíce skryty.

Přirozený půvab vyzařuje z krásné moderátorky Martiny Kociánové, jež by se vůbec nemusela malovat, a přesto by vypadala úžasně. A Martina to moc dobře ví. Snad právě proto zvolila jen velmi decentní nalíčení, které moderátorce v kombinaci s jejím nakažlivým úsměvem bohatě stačí. O tom, jak to oběma moderátorkám sluší bez obrovských nánosů šminek, se přesvědčte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám