Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle nikdo nečekal. Hokejový bůh, brankář Dominik Hašek, se rozvádí. S manželkou Alenou již půl roku žijí odděleně a rozvodové papíry jsou podány. "Ano, rozvádíme se. Je smutné, že jsme po vztahu, který byl mezi námi téměř 30 let, nenašli způsob, jak v něm dál pokračovat," potvrdil informace o rozvodu sám Hašek.

Manželé Haškovi, kteří spolu mají dvě děti - dceru Dominiku a syna Michala, se na všem dohodli, takže na žádné divoké rozvodové tahanice nedojde. Prý půjde jen o formální záležitost. "Rozvodový proces by měl proběhnout v rámci týdnů. S naší dohodou jsme už seznámili i soudce," upřesnil pro Blesk Hašek.

Dlouho se mluví o tom, že Hašek má zálibu v ženách a o jeho častých nevěrách. Brankář však jasně popřel, že by nevěra či jiný vztah byly důvodem rozvodu.

Vztah Haška s půvabnou brunetkou Alenou začal v Pardubicích na gymnáziu, kam oba chodili. Plachý "Hašan" jí poslal přes kamaráda dopis a byla ruka v rukávě. Vzali se po šestileté známosti, ve vztahu byli skoro třicet let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám