Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva se emancipovaným ženám během poslední dekády podařilo vydobýt si svá postavení na vysokých pozicích a zaujmout místo na ještě donedávna ryze mužských postech, přichází na televizní obrazovky show s pořádně sexistickou tematikou. Muži bez skrupulí kritizují před kamerami nahá ženská těla a rozhodně si neberou servítky.

Průběh pořadu s názvem Blachman, se kterým přišla jedna dánská televize v hlavním vysílacím čase, se setkala s hojnou kritikou, ale s ještě hojnější sledovaností. Průběh kontroverzní show vypadá následovně: žena oděná do průsvitného župánku vstoupí do tmavé místnosti před dva muže - moderátora Thomase Blachmana, který pořadem provází a jeho hosta. Žena se následně svleče a před oběma muži stojí v rouše Evině. Blachmanův host má poté za úkol komentovat její nahé tělo. Po chvíli se k němu přidá i moderátor.

Thomas Blachman je známý i jako porotce tamního X Factoru a rovněž je autorem námětu k této show, která je tak po něm i pojmenovaná. On sám ji neskromně považuje za geniální nápad. Souhlasíte s ním?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám