Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobná maminka Simona Krainová (51) má po druhém porodu konečně dost mateřského mléka. "Chtěla jsem kojit i prvního syna, ale vydrželi jsme to sotva měsíc. Snažila jsem se, ale nepomohla mi ani žádná laktační poradkyně," svěřila se Super.cz.

"Maxovi moje mléko nestačilo, musela jsem ho přikrmovat, a abych nás oba netrápila, přešli jsme na umělou stravu dost brzy. Mrzelo mě to, ale nedalo se nic dělat. Ale nemyslím si, že by to mělo nějaké neblahé následky. Jsou mu dva a ještě nebyl nemocný," dodala.

"Tím bych chtěla uklidnit maminky, kterým se to taky stane. Zvlášť po porodu císařským řezem se to stává. A já měla navíc porod velmi těžký, takže tohle trauma k tomu určitě přispělo," domnívá se.

S druhým synem Brunem to je jinak. "Plně ho kojím a chtěla bych to vydržet co nejdéle. Tedy nemám na mysli to, že by po mně chtěl kojit ještě ve dvou letech, kdyby si o ně sám říkal. Ale půl roku bychom snad zvládnout mohli. I když jsem rodila stejným způsobem, bylo to tentokrát v pohodě, takže ani kojení nebyl problém, i když neříkám, že se v něm nějak vyžívám," svěřila upřímně modelka.

Právě kvůli dvěma císařským řezům by si už prý neměla pořizovat dalšího potomka. "Řekl mi to můj porodník a já o tom momentálně stejně neuvažuju. Ale asi, když už by byla houska v troubě, pan porodník by se s tím nějak srovnal," smála se Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám