Hlavní obsah
Článek

Stříbrný olympionik Ondřej Synek byl ještě donedávna idolem několika generací a národ ho za jeho sportovní úspěchy obdivoval. V srpnu s ním veřejnost sdílela radost z medaile i z narození syna Matyáše, dnes ho ale větší část lidí zatracuje. Po provalení údajné milostné aféry (sportovec měl opustit manželku Pavlu a dvě děti kvůli milence), o které jsme psali jako první, se na jeho hlavu snesla obrovská vlna kritiky.

Synek přiznal, že má s manželkou potíže a politoval se. Jestli ale čekal od svých věrných podporu, dočkal se jí velmi málo. „Nechci být zlým prorokem, ale asi jen málo fanynek vám odpustí, že opouštíte svou ženu dva měsíce po porodu. To je snad to nejzbabělejší, co může chlap udělat,“ napsala mu jedna z bývalých fanynek.

„Ondro, protože jste olympijský hrdina, čekala jsem od Vás víc. Vzhledem k tomu, že mám doma pětiměsíční dceru, tak si dovedu představit, co musí prožívat vaše žena. Ať už byly vaše problémy jakékoli, mohl jste alespoň vyčkat a pomoci jí. Dost jste mě zklamal, od Vás jako od sportovce jsem čekala větší odhodlání,“ reagovala další žena na nepříjemnou zprávu ze Synkova soukromí.

Prosbu, aby mu fanoušci drželi palce, rázně odmítla další z bývalých podporovatelek. „Můžete to zabalit do hromady kulantních slovíček, a stejně to nepřestane býti tím, čím to je, a to podrazem,“ napsala.

Podle reakcí zklamal Synek většinu pisatelů jako člověk. Nekritizují ho ale jen ženy. „Prvorepublikový herec Oldřich Nový neodešel od své manželky Židovky, a raději s ní šel do transportu, a i přes už ne zrovna dobrý vztah raději zvolil čestné jednání a ne pohodlný život. Proto je náš vzor dodnes. Možná teď Vaše milenka konečně prožívá něco jako štěstí, protože získala Vás jako nového partnera. Nesmí však zapomenout, že je tvrdě vykoupeno. Rozpadlá rodina, děti budou vyrůstat, aniž by jim dávali dobrou noc oba rodiče a o současné životní nejistotě a zdrcení manželky ani nemluvě. Pravý muž se pozná podle toho, že odolá svodům a ví, kde je jeho místo v životě,“ napsal Daniel.

„V mých očích prase a ubožák. Chudáci děti – troubí do světa, jak je miluje, ale milenka je přitom přednější,“ tvrdí další. Někteří ho sice hájí, že jde o jeho soukromý život, negativní reakce ale převažují. Vždyť Ondra Synek své soukromí po zisku medaile na olympiádě sám dobrovolně medializoval, a podle mnohých se tak nesmí divit, že se jím média zaobírají i ve chvílích, kdy mu to není zrovna příjemné.

Reklama

Další články

Načítám