Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se pilně připravuje na své comebackové vystoupení v pražské Lucerně, jímž chce den před Štědrým dnem potěšit své věrné fanoušky a fanynky, kteří na někdejší pěveckou hvězdu stále ještě nezapomněli a netrpělivě vyhlíží její hvězdný návrat na scénu.

Pod dohledem hudebního skladatele Pavla Vaculíka zazpívala Iveta koncem října během jedné z četných korepeticí svou romantickou hitovku Pomněnka. Podívejte se na video, jak moc se jí to povedlo!

Bartošová bere svůj návrat ke koncertování opravdu vážně. Ve spolupráci s televizní stanicí Pětka se dostává opět do velké formy. Soudě podle toho, jak pečlivě piluje svůj zpěv, a dokonce nešetří ani sebekritikou, se fanoušci opravdu mají na co těšit.

„Iveta trénuje denně, na korepetice k Vaculíkovi dochází třikrát týdně po dvou hodinách,“ řekla Super.cz PR manažerka Pětky Kateřina Kotalová.

Hudební skladatel Pavel Vaculík je v rámci hudební kariéry osudovým mužem Ivety Bartošové. Zpěvačku objevil, když soutěžila s Petrem Sepéšim a složil jim slavnou písničku Knoflíky lásky.

Novou písničku napsal pro Ivetu i teď, když se zpěvačka dere znovu na vrchol. Už brzy uvidíme, zda bude mít podobný úspěch jako Knoflíky lásky. Jak je patrné z první ochutnávky této písničky, Iveta se dostává do formy a už se moc těší, až to v Lucerně všem natře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám