Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Tomáše Ujfalušiho a Anety Vignerové (36) se zdá opravdu pevný. Už jsme vás informovali, že fenomenální fotbalista seznámil Miss ČR 2009 se svou dcerou Kateřinou (7). Včera se šťastná rodinka objevila hezky pohromadě na prvním castingu České Miss.

„Tomáš byl na akci pozvaný jako čestný host, a tak vzal Kačku s sebou," komentovala příležitost Vignerová.

Není úplně zvykem, aby se Ujfaluši na veřejnosti ukazoval se svou dcerou. Zraněný stoper týmu Galatasaray Istanbul si totiž své soukromí úzkostlivě střeží. Sedmileté dívence se ale výběr budoucí České Miss 2013 velmi zalíbil. Zatím se prý ale nevyjádřila, jestli bude modelkou jako její budoucí nevlastní maminka. „Je ještě brzy na to, hodnotit takové věci. Uvidíme, co ji bude bavit," říká Aneta.

Historicky poslední vítězka Zapletalovy soutěže Miss České republiky byla velmi potěšená, že dostala příležitost zúčastnit se akce České Miss. „Jsem velmi ráda, že mě paní Maláčová pozvala. Toužila jsem se na výběr holek podívat," říká modelka, která letošní úroveň děvčat hodnotí jako velmi vysokou. „Spoustu uchazeček znám z přehlídek a focení. Šest vybraných holek bylo taky mými favoritkami," říká Aneta, která se ještě chystá na casting do Ostravy. Pochází totiž z nedalekého Havířova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám