Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) si i přes svůj nízký věk porotcovskou židli v připravované soutěži SuperStar zaslouží. Že je opravdu člověkem, který má v hudební branži co říct, dokázala tím, že se probojovala do finále prestižní soutěže Bitwa na glosy, kde se svým šestnáctičlenným týmem obsadila skvělé druhé místo. Co se týče zvolených outfitů, neměla konkurenci.

Jindy cudná a slušná Ewa si oblékla koženou sukýnku, košili, k tomu nasadila retro brýle a obula boty na vysokém podpatku, takže vypadala jako velmi, ale opravdu velmi odvážná školačka. V dalším vstupu zase předvedla punčochy, které zdálky, a na první pohled i zblízka, vypadaly jako podvazky. Nutno ale podotknout, že výhra šla na charitativní účely, takže Ewa nasadila všechny své ženské zbraně pro dobrou věc. Ukázala tak nejen to, že patří k top zpěvačkám, ale také své dobré srdce.

Uvidíme, jak moc bude dobrosrdečná při vybírání těch nejlepších, kteří touží stejně jako ona prorazit v hudební branži. Abyste to zjistili, je třeba přijít na jeden z castingů SuperStar, které se konají 10.11. v Košicích, 11.11. v Banské Bystrici, 17.11. v Ostravě, 18.11. v Brně, 1. a 2.12. v Bratislavě a 15. a 16.12. v Praze.

Další možností, jak se přihlásit, a případně postoupit, je poslat nám do konce listopadu na mailovou adresu superstar@super.cz svou mp3 nahrávku a čekat, zda budete vybráni mezi pětku nejlepších, z nichž bude superstárovskou porotou vybrán jeden šťastlivec, který postoupí rovnou do užšího výběru a stane se Divokou kartou Super.cz. Podrobná pravidla naleznete zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám