Hlavní obsah
Článek

Dosud bylo jeho jméno zahaleno tajemstvím, ale Super.cz vypátral, kvůli komu se vlastně Jiří Pomeje (†54) nepřímo dostal do spárů věřitelů, správců konkurzní podstaty a kdo vlastně částečně může i za to, že byl nyní pravomocně odsouzen za poškozování věřitele. Mužem, který Pomejemu před lety slíbil dvacet miliónů na film Andělská tvář a který jen tři dny před realizací snímku couvnul, což zapříčinilo Pomejeho strmý pád, je podnikatel František Vondráček.

Majitel firmy dal místo na Pomejeho projekt peníze na film Jiřího Krampola Waterloo po česku. Pomejemu to ale zničilo život. „To jméno vám potvrzovat nebudu, vyhrožoval, že by nás zažaloval. Ale je fakt, že jsme do té doby spolu pár věcí udělali, tak nebyl důvod mu nevěřit a podepisovat smlouvy. Bohužel jsem na to doplatil. Nebýt toho nesplněného slibu, nemám zničených deset let života,“ tvrdí Jiří Pomeje. Toho nejvíc mrzí, že kvůli tříleté podmínce se za dva roky nebude moci ucházet o politickou funkci.

„Byl jsem naivní a věřil jsem lidem a na to jsem doplatil,“ krčil rameny hřmotný a hlučný herec u soudu, ze kterého odešel jak zpráskaný pes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám