Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leona Machálková (56) je velmi půvabná žena. Kvůli roli ale udělá cokoliv, takže se už dva roky na jevišti Divadla Kalich objevuje jako odpudivá čarodějnice. Pod vrstvou šminek její pleť pořádně trpí. A když ji potkáte v zákulisí než se stihne odlíčit, leknete se jí jako bubáka.

"Jste moc útlocitní. To kdybyste mě viděli doma, když si dělám pleťovou masku z lávového prachu a obličej mám celý černý, to je teprve něco," smála se Leona po jubilejním představení muzikálu Robin Hood, na něž přišlo už 100 tisíc diváků, a po němž se oslavovaly 13. narozeniny divadla.

To si nenechali ujít ani autoři muzikálu Ondřej Soukup (72) a Gábina Osvaldová se svými protějšky, kteří se na díle také podíleli, Lucia například na představení zpívala roli Mariany. Ondřejovu a Luciinu roční dcerku musela doma hlídat chůva.

Taťka se nešel ani podívat na koncert svého syna Františka, který měl ten den velké vystoupení s kapelou NightWork. To Gábina s Mirkem Mirčevem se tam zastavili aspoň na chvíli, než dorazili do divadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám