Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomio Okamura má neskutečně krásnou přítelkyni. S o devatenáct let mladší studentkou dvou vysokých škol chodí již dva roky. Super.cz pár prozradil, jak se dal dohromady a co na sobě milují. A dokonce také to, že se možná blíží zásnuby.

"Tomia jsem oslovila já prostřednictvím sociální sítě. Vůbec jsem nečekala, že mi odepíše. Psali jsme si asi dva měsíce, pak převzal iniciativu on," prozradila Monika Talašová. "Líbil se mi jako chlap, jeho názory, vyjadřování, tak jsem to zkusila," upřesnila krásná Monika. Tomio jí rychle komplimenty vrátil.

"Líbí se mi dívky, které jsou nejenom hezké, ale také hodné a chytré. A Monika je skutečně hodná, pomáháme si, pusu dostanu, pohladí mě. Když vaříme, pomáhá mi. Umí dobře krájet zeleninu," směje se Tomio.

Tomia a Moniku dělí devatenáctiletý věkový rozdíl. "Moničini rodiče, tatínek lékař a maminka učitelka na základní škole, jsou také devatenáct let od sebe a klape jim to výborně, celý život jsou spolu šťastní," říká Okamura. "Jsem hodně energický člověk, pořád máme nějakou aktivitu, nikdy neležíme a nepospáváme. Vůbec se nenudíme," dodává.

A co zásnuby? "Ty jsi říkala, že prstýnky nenosíš moc ráda, že?" zeptal se své lásky. "Teď už jo," reagovala ihned Monika. "Tak to je pro mě nová informace, takže se nad tím budeme muset zamyslet," uzavřel Okamura.

Související témata:

Další články

Načítám