Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úterý 23. října se stalo dnem, kdy se světu poprvé představil nový díl ze série filmů o Jamesi Bondovi. Snímek nese název Skyfall a na jeho premiéře v Londýně se sešla londýnská i hollywoodská smetánka. Chybět nemohl samotný představitel agenta 007 Daniel Craig (44) ani půvabná Bond girl Berenice Marlohe (33), jež oslnila v červené róbě s korzetem, který zdůraznil její nepřehlédnutelné ženské přednosti.

Dlouho očekávané premiéry 23. bondovky, která se konala v londýnské Royal Albert Hall, se účastnily také představitelka dámy 'M' Judi Dench (77), další Bondova kráska Naomie Harris (36) či hercova skutečná manželka herečka Rachel Weisz (42).

Ze dalších slavných jmen si premiéru nenechali ujít například Penelope Cruz s manželem Javierem Bardemem, Minnie Driver, Katie Price, Kelly Brook, Tulisa Contostavlos, Tamara Ecclestone a další. Dokonce přišel i princ Charles s manželkou Camillou.

Reklama

Další články

Načítám