Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad každý z nás si pamatuje na telenovelu Esmeralda, která před více jak deseti lety okupovala televizní obrazovky a stala se doslova fenoménem. O Esmeraldě se mluvilo doma i v práci a krásné slepé dívce, její opatrovatelce Dominze a rodině Peňarrealových prostě nešlo uniknout. Hlavní role si tehdy zahráli Leticia Calderón (45) a Fernando Colunga (46).

Přestože od té doby uteklo už hodně vody, Fernando Colunga se téměř nezměnil, je to stále ten temperamentní snědý muž, při pohledu na nějž se rozbuší srdce nejedné ženě. To Leticiin vzhled doznal pár změn, svou dlouhou hnědou hřívu zkrátila a obarvila a je z ní krátkovlasá blondýnka, to jí však na šarmu nikterak neubralo.

Ač se může zdát, že po skončení telenovely se po krásné Esmeraldě slehla zem, není tomu tak. Filmografie Leticie čítá na dvacítku různých seriálových rolí, s nimiž se však český divák už nesetkal. Stejně tak Fernando Colunga se i nadále věnuje herectví, především tomu seriálovému.

Reklama

Další články

Načítám