Hlavní obsah
Článek

Nečekaná výpověď reportérky bulvárního pořadu VIP zprávy Terezy Jemelíkové, která byla podle zpráv zevnitř televize za svůj troufalý čin okamžitě stažena z obrazovky a přeřazena na podřadnou práci, vyvolala mnoho emocí. Podle několika na sobě nezávislých zdrojů dokonce ve čtvrtek šéfka zpráv Jitka Obzinová měla novinářku hrubě urážet nadávkami do sviní. Super.cz se podařilo zkontaktovat samu ředitelku primáckého zpravodajství. Co na obvinění, podle kterého kvůli ní skončila Jemelíková po kolapsu v péči lékařů, říká?

Obzinová se našemu redaktorovi ozvala na Facebooku VIP zpráv s tím, ať se klidně ptá. Pak ji ale pohoršilo, že když se nedočkal odpovědi, zeptal se jí přímo v soukromé zprávě. A co ke kauze Jemelíkové říká? „Osobní nenávist vůči mé osobě vlastně ani nechápu, nikdy jsem ji ničím nezapříčinila. Nemohu reagovat na vyslovené lži. Je to stejné, jako byste se mne ptal, zda jsem opravdu zabila vlastní babičku a jestli mi to je líto,“ sdělila na dotaz, zda skutečně redaktorce nadávala do sviní. Pak však přidala překvapující tvrzení.

„Včera jsem byla prokazatelně mimo Prahu, Jemelíková podala výpověď na personálním, protože mne prostě nezastihla, nemohla jsem tudíž vykonat to, co popisujete,“ uvádí Obzinová, přestože mnoho jejích podřízených, kteří údajnou hádku měli zaslechnout, tvrdí něco jiného. Super.cz si opakovaně ověřoval informace a dostalo se nám znovu ujištění, že k údajným urážkám prý vážně mělo dojít. Kde je skutečná pravda a kdo tu sprostě lže?

Reklama

Další články

Načítám