Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plastické operace, hodiny strávené v posilovně a další péče o vlastní zevnějšek začínají Taťáně Makarenko (22) přinášet své ovoce. Bulvární hvězdička se stala tváří jednoho pražského butiku a v rámci toho nafotila reklamní kampaň. Modelka byla stylizovaná do role figuríny a v některých záběrech ji můžeme vidět jen v průhledné blůzce bez podprsenky.

„Myslím, že to není vulgární a dnes je to běžná věc ve světovém modelingu, tak proč bych se za to měla stydět,“ hájí se modelka.

Pokud doufáte, že brzy uvidíte víc z jejího chirurgicky vylepšeného těla, tak si nechte zajít chuť. Přítelkyně hokejisty Zdeňka Bahenského je skálopevně přesvědčená, že nikdy neukáže víc ani na focení pro nějaký prestižní pánský časopis. Svou zásadu ctí hlavně proto, že je jednou z organizátorek soutěže krásy Miss Face, která má charitativní rozměr.

„Chci být seriózní a reprezentativní osobou. V pánském časopise mě nikdy neuvidíte. Tohle je vážně maximum,“ přísahá kráska.

Reklama

Další články

Načítám