Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený seriál Ordinace v růžové zahradě 2 má další novou tvář. Je jí teprve sedmnáctiletá studentka herectví Kateřina Pechová, která hraje čtrnáctiletou Lindu Kalinovou, sestru doktora Jáchyma Kaliny v podání Lukáše Hejlíka. Linda je navenek drsná holka, což naznačuje také její vzhled - černě nalakované nehty a oči orámované tmavými kouřovými stíny. Ve skutečnosti je v ní ale hodně malá dušička.

K roli se Katka dostala náhodou. Její profesorka v ní vycítila talent pro tuto formu herectví a poslala ji na casting. A mladá začínající herečka udělala moc dobře, že poslechla. „Byla jsem hrozně nervózní, ale dopadlo to dobře. Nakonec si mě vybrali,“ svěřila se Katka, která také prozradila, co má se svou postavou společného a v čem se naopak zcela liší.

„Pubertou už jsem si sama prošla a prožila jsem si i lehkou emo éru. Začínám Lindu chápat, i když má oproti mně špatné vztahy s rodiči. Nemá to lehké ve škole ani v lásce. Brácha je pro ni velký vzor a vlastně úplně všechno,“ řekla Pechová, která má za sebou několik divadelních rolí, ale v seriálu hraje poprvé. „Byla jsem hrozně vyklepaná. Musím ale přiznat, že mi hrozně pomohl tým lidí, se kterými spolupracuji. Nejhorší pro mě bylo asi to, že jsem si musela zvyknout, že na mě míří tři kamery,“ dodala Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám