Hlavní obsah
Článek

U příležitosti narozenin se obvykle snažíme mezi gratulanty posbírat něco pikantního o oslavenci. I v případě Mariana Vojtka (50) jsme tahali rozumy z jeho kamarádů a známých. Skoro všichni ho chválili jako excelentního zpěváka, ale co to ostatní?

Ptali jsme se také, co by oslavenci hosté nepřáli. "Opravdu bych mu nepřál, aby přišel o hlas. Jsem hrozně rád, že ho máme v naší muzikálové produkci a zpívá v mých muzikálech," řekl Michal David (63). "Nepřál bych mu, aby byl v padesáti ještě slavnější než teď, protože by musel dělat ještě větší oslavu v ještě větší restauraci a stálo by to ještě víc peněz," uvedl ředitel karlínského divadla Egon Kulhánek. "No, asi aby dneska pil se mnou," varoval pro změnu Vašek Noid Bárta.

Zpěvák Petr Kolář (56) už má oslavu čtyřicetin za sebou, takže ví, jaké to je. "Po čtyřicítce vás začne leccos pobolívat. Já to řeším sportem, ale Mariana jsem nikdy sportovat neviděl. Ale on je hodně vytížený," domnívá se.

Zpěvačka Tereza Mátlová (48) nám zase prozradila, že se jí Marian svěřil s tím, že už by se rád usadil a našel nějakou hodnou partnerku. "Přiznám se ale, že mu to stejně nevěřím," řekla nám Mátlová.

Stylista Filip Vaněk se zase do Mariana pustil kvůli oblékání. "Má skvělý hlas, ale obléknout se tedy neumí. Dneska to není tak děsné jako obvykle, ale určitě bych vyměnil bílé tričko za šedé," upozornil.

Reklama

Další články

Načítám