Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejsmyslnějších hollywoodských hereček Jennifer Coolidge s věkem vypadá čím dál líp... Na akci Inspiration Gala neziskové organizace amfAR v Hollywoodu dorazila kompletně v černé a vypadala senzačně. Nebála se dokonce ani korzetu, který zdůraznil její přednosti v oblasti hrudníku. Na svůj dekolt nakonec strhla veškerou pozornost.

Nezapomenutelná ‚Stiflerova máma‘ z komedie Prci, prci, prcičky se ve filmu nechala svést spolužákem svého syna, slušňákem Paulem Finchem. V komedii Pravá blondýnka si zase jako stydlivá manikérka nechala poradit od Reese Witherspoon, jak na chlapy. Jennifer však jako kdyby zrála do krásy a dnes, v jednapadesáti, by mohla sexappeal přehazovat vidlemi.

U nás sice Coolidge příliš známá není, ale v USA je uznávanou umělkyní oceňovanou pro svůj všestranný, ale především komediální talent. Jennifer se věnuje rovněž hraní v divadle a objevila se i v mnoha oblíbených seriálech jako Joey, Senfield, Frasier, Přátelé či Sex ve městě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám