Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) se vrací do televize. Po krátké přestávce bude na nové TV Pětka moderovat pořad Maminka. A na natáčení bude vozit i svého desetiměsíčního syna Davídka.

"Ono mi také nic jiného nezbývá. Stále kojím a dokud to půjde, tak budu. Nic lepšího než mateřské mléko pro dítě není. Ukončím to zřejmě povinně v březnu nebo v dubnu příštího roku, kdy mě čeká operace nohy. Budou mi vyndavat z kolene šrouby a pak mě zase čeká měsíc o berlích," řekla Super.cz Lejla.

"Poslední dobou je to v případě kojení kdo z koho. Poměrně brzy začaly Davidovi růst zoubky, občas kousne fakt fest," směje se moderátorka.

Lejla se do pracovního procesu vrátila prakticky hned po porodu. "Nikdy jsem moc nevypadla. Zvládat se to dá. Funguje mi skvěle máma. Kdyby nebylo jí, nemůžu dělat nic. Je úžasná. Hodně práce mám večer, takže občas syn ani neví, že nejsem doma," vysvětluje Lejla.

Na novou práci se velmi těší. Formát vymyslela její kamarádka Eva Decastelo. "Jsem ráda, že se pořad na téma mateřství a rodičovství neztratí z televizních obrazovek. Jsem přesvědčena, že formát pořadu Maminka je užitečný pro všechny – maminky, tatínky, dědečky, babičky, dětičky, veškeré příbuzenstvo a také pro mě,“ dodala Abbasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám