Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rihanna (36) má to štěstí, že i kdyby si na sebe oblékla pytel, bude nepřehlédnutelná a sexy. A co pak ve chvíli, kdy si obleče upnuté minišaty, které do detailu kopírují její bezchybnou linii? Přesně takový model zvolila R’n’B princezna ve čtvrtek, když odcházela z nahrávacího studia v Hollywoodu. Nezmar Rihanna i po celém dni stráveném prací vyrazila do víru velkoměsta a až do zavíračky vydržela v nočním klubu Colony. Spánku nejspíš netřeba, a tak se zpěvačka k ránu vrátila znovu rovnou do studia.

Na tom by u rebelky Rihanny nebylo nic divného, ale média se spíše pozastavují nad jejím hrudníkem. Nejen, že Rihanna neměla podprsenku a na první pohled jí byla zima, ale především se zdá, jakoby měla poprsí o poznání plnější. V jejím pracovním zápřahu lze však plastickou úpravu téměř s jistotou vyloučit a navíc - zpěvačka je sama se sebou nadmíru spokojená.

Nezbývá než uznat, že právě tyto minišaty Rihanně sedly jako ulité a na sexappealu jí neubralo ani to, že je doplnila o obyčejné tenisky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám