Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší dcera legendárního rockera Micka Jaggera a slavné modelky Jerry Hall Elizabeth neboli Lizzie Jagger se nechala inspirovat maminkou a živí se především modelingem. Tentokrát však dostala poněkud zvláštní nabídku, na kterou nakonec kývla. Pro kampaň FishLove, která se zaměřuje na boj proti překračování povolených norem lovení ryb, se svlékla donaha a nechala se nafotit na hřbetě tuňáka.

Je vidět, že osmadvacetileté krásce není ekologie lhostejná a klidně pro dobrou věc propůjčí bez nároku na honorář své výstavní tělo, které se například minulý rok objevilo i v Playboyi. Udělala to přitom již před šesti lety a tehdy prohlásila: „Jsem v pohodě s tím, že ukazuji své já prostřednictvím svého těla. Myslím, že bych měla nafotit nahé fotky předtím, než budu mít děti.“

Rovněž její matka se objevila v devětadvaceti v tomto známém pánském časopise. Bylo to rok poté, co se Lizzie narodila. Také její mladší sestra Georgia May (20) pracuje jako modelka a nahoře bez se objevila již v několika kampaních.

Související témata:
Tuňák

Reklama

Další články

Načítám