Hlavní obsah
Článek

Od sobotního večera víme, že novou Českou Miss 2013 se stala Gabriela Kratochvílová (34). Volba diváků se tentokrát kouzelně shodovala s názorem Michaely Maláčové.

„Vítězka byla moje favoritka," svěřila se Super.cz Michaela. Ředitelka soutěže krásy nebyla vůbec zaskočená tím, že zvítězila dívka s krátkým sestřihem. „Nejsem překvapená, protože jsem dlouhodobě cítila, že účes v dnešní době nehraje takovou roli, a že dívka přesvědčí vystupováním a celkovým dojmem. Jestli má dívka dlouhé, nebo krátké vlasy, to je úplně jedno," říká Michaela.

Kratochvílová bude Českou republiku reprezentovat na Miss Universe. Nebude pro ni účes „na kluka“ hendikepem? „Také na světových soutěžích krásy je to úplně jedno. Ve světě se neřeší, jestli má někdo dlouhé, nebo krátké vlasy. Rozhodují zcela jiné vlastnosti," říká přesvědčivě velká šéfka.

Přestože je Michaela Maláčová ve čtvrtém měsíci těhotenství, celý večer si prý náramně užila. Po přenose se rozhodně nechystala domů na kutě a těšila se, že vše oslaví s přáteli. Dokonce i na skleničku šampaňského došlo. „Já si dávám pravidelně skleničku vína. Je to doporučené a zdravé," smála se.

Maláčová se nemohla dočkat, až se setká se svými známými. Mezi hosty Hudebního divadla Karlín prý nebyl snad nikdo, koho by osobně neznala. „Mám samozřejmě radost, že přiletěla Ornella Muti, která byla pro mnoho lidí z naší generace vzorem. Mám ráda ale i Mirka Donutila, jsme oba z Brna, on byl jedním z porotců na mé Miss před mnoha lety. Těší mě také přítomnost Marušky Rottrové, která zpívala na naší show, když jsem vyhrála," nechala se slyšet Maláčová.

Michaela slavila hlavně s Dagmar Havlovou (70). „Paní Havlová je rodinná přítelkyně. Jsem ráda, že s námi přišla oslavit své jubileum."

Po pracovním maratonu se Michaela Maláčová času odpočinku nedočká. Jako matka tří dětí má jasné povinnosti. „Čekají mě doma tři malé děti, které mě pár dní neviděly, tak mě asi velká relaxace nečeká."

Reklama

Další články

Načítám