Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka Kelly Clarkson (30) se dostala do povědomí hudebních fanoušků v roce 2002, kdy se zviditelnila díky soutěži American Idol. Tehdy dvacetiletá dívka pěveckou soutěž vyhrála a nazpívala i několik známých hitů. O rok později skončila ve světovém klání vítězů hudebních soutěží nazvaném World Idol těsně za prvním Kurtem Nielsenem z Norska. Kelly je však známá dietářka a se svými sklony k tloustnutí se jí daří bojovat se střídavými úspěchy. Nyní má zrovna své plnější období, jak bylo vidět na jejím středečním vystoupení v Dublinu.

Kelly se na pódiu objevila v úzkých černých džínách a barevném tílku s názvem anglické rockové skupiny Def Leppard. Ještě v červnu přitom byla zpěvačka poměrně štíhlá. Tou dobou sdělila v rozhovoru: „Ráda bych řekla, že mé hubnutí má co dočinění s mou prací, ale není to tak. Mám přítele a abych byla upřímná, nikdo nechce být oplácaný, když s někým randí.“

„Moje známé váhové výkyvy... Někdy prostě jím víc, někdy pracuji víc. Vždycky se mi váha bude měnit,“ dodala Clarkson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám