Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obálce březnového čísla magazínu Star se objevil článek s palcovým titulkem o údajném rozvodu herecké dvojice Tori Spelling (39) a Deana McDermotta (46). Manželé, kteří spolu žijí od roku 2005 a brali se o rok později, spolu mají čtyři děti.

Tori později spekulace o rozvodu důrazně popřela a médiím rozeslala otevřený dopis, v němž se k celému nařčení vyjadřuje. Článek ve Staru považuje za lživý a smyšlený výplod bulváru. Jenže při pohledu na Tori se zdá, jako by ji skutečně nějaké problémy trápily. Její rychlé a na první pohled zřejmé hubnutí není jen tak.

Magazín Star v článku poukazoval především na to, že při rozvodu dvojice by šlo o velké peníze. Jak je známo, Tori je dcerou slavného producenta Aarona Spellinga, který během svého života nastřádal neuvěřitelné jmění. V roce 2009 jej dokonce časopis Forbes vyhlásil 11. nejvíce vydělávající zesnulou celebritou světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám