Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco bezchybná postava ani nádherná tvář modelce Kate Upton nechybí, herecké zkušenosti a ovládání bojových chvatů nejspíš ano. Přesto má čerstvě dvacetiletá americká kráska vysoké ambice. Podobně jako řada modelek před ní má možná pocit, že na ni Hollywood čeká s otevřenou náručí a všechny posměváčky překvapí vynikajícími výkony před kamerou.

Modelingová senzace posledního roku, která se letos objevila i na obálce plavkového vydání časopisu Sports Illustrated, by si ráda zahrála ve filmu. A ne jen tak ledajakém! Získat by chtěla rovnou roli, o kterou se perou hvězdy první velikosti. Upton ale naštěstí stojí nohama na zemi a přiznává, že by musela vypilovat herectví a učit se bojovému umění, aby Danielu Craigovi v roli agenta 007 stačila.

Pro Upton by to však nebyla první zkušenost s natáčením. Svůj herecký debut si vyzkoušela tento rok v komedii The Three Stooges, kde ztvárnila roli sexy zdravotní sestřičky a později se mihla i v komedii Tower Heist vedle Bena Stillera a Eddieho Murphyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám