Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přísloví ‚lež má krátké nohy‘ se dokonale potvrdilo herečce Lindsay Lohan (37). Za to, že byla loni v červnu přímou účastnicí dopravní nehody, ale následně policistům tvrdila, že vůz neřídila ona, ji neminul trest. Ačkoli jí hrozilo i vězení, nepoučitelná Lindsay odešla od soudu s ‚pouhými‘ 90 dny povinné odvykací kúry v léčebně, 30 dny veřejně prospěšných prací a 18 měsíci povinných návštěv terapeuta.

S rozsahem trestu prý souhlasily obě dvě strany - jak Lohan, tak obžaloba. Tentokrát herečka potrestání neušla za to, že v červnu se svým sporťákem Porsche narazila do nákladního vozidla v Santa Monice, na policii ale vehementně zapírala, že by za volantem seděla ona.

Nepříjemné oplétačky se soudem měla herečka již mnohokrát. V roce 2007 například řídila opilá, poté odcizila z klenotnictví zlatý náhrdelník a dostala podmínku. Tu následně také porušila. Poté tak musela absolvovat mimo jiné i 480 hodin veřejných prací v márnici a na ženské ubytovně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám