Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorce Gabriele Partyšové (45) už začíná rozum stát nad tím, co padá z úst Ornelly Štikové. Tentokrát ji překvapila, když jejímu manželovi prostřednictvím médií vzkázala, že by si ho ráda vzala na manžela. "Tak já už nevím, co se to děje. Ale ať ho tedy přijede k nám domů požádat o ruku," řekla Super.cz Partyšová.

Gábina s manželem a synem si vyrazila v neděli odpoledne na brunch pro rodiny s dětmi. Po dlouhé době se tam v její společnosti objevil i fotograf Daniel Zahrádka, se kterým prožila virtuální vztah, jenž hýbal médii předtím, než nastoupil mnohem ostřejší kalibr v podobě nevěry jejího manžela a těhotenství Ornelly.

"Jsme přátelé, včetně našich partnerů a dětí, a tak se normálně vídáme," reagovala Gábina na dotaz, zda se zase nechystá čeřit mediální vody ona.

Na dotaz, zda si dokáže představit nejkatastrofičtější scénář, jak by se mohla současná situace dále vyvíjet, nedokázala odpovědět. "Žiju ze dne na den. Momentálně jsem spokojená, že jsme si pořídili nový byt ve Slovanském domě, kde jsme kdysi s Pepou začínali. Myslím, že nám to pomohlo i v současné krizi," uzavřela Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám