Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rošťák na fotce patří k mladým talentovaným hudebníkům, skladatelům a hercům. Rozpadlo se mu manželství a nedávno mu zemřel milovaný otec, který ho už odmala učil lásce k hudbě a herectví. Proslavil se moderováním jedné známé pěvecké soutěže. Poznali jste ho?

Ondřej Brzobohatý (41) se narodil 2. února 1983 a pochází z herecké rodiny. Jeho otcem byl slavný herec Radek Brzobohatý, který nedávno náhle zemřel den před svými osmdesátými narozeninami. Maminka Hana Gregorová (71) pochází ze Slovenska a je divadelní manažerkou Divadla Radka Brzobohatého, které společně s manželem založila roku 2004 a účinkuje v něm i Ondřej.

Ondřej Brzobohatý odmalička vyrůstal se svou nevlastní sestrou Rolou v Praze. Od čtyř let se pod dohledem otce učil hrát na housle, později začal hrát i na klavír a bicí. Díky nespornému talentu vystudoval obor skladba, klavír a dirigování na Konzervatoři Jaroslava Ježka. Několik let byl součástí hudební skupiny Bůhví. Skladatelsky se podílel na hudbě k několika českým seriálům.

Ondřej není jen talentovaný skladatel, ale i herec. Už jako malého kluka jsme ho mohli vidět ve filmu Dětinské hry dospělých. Roli právníka Marka ztvárnil v nekonečném seriálu Ulice. Do povědomí diváků se dostal jako moderátor 1. ročníku soutěže Česko hledá SuperStar. V současnosti ho můžeme vidět v muzikálu Vražda za oponou i v Divadle Radka Brzobohatého, kde působí jako herec, skladatel i choreograf. V listopadu bude moderovat jubilejní 50. ročník ankety Český slavík.

Před čtyřmi lety se Ondřej oženil s dlouholetou přítelkyní Johanou Indrákovou. Na svatbě tenkrát chyběli Ondřejovi rodiče, protože nesouhlasili se synovým výběrem nevěsty. Později si k ní ale přeci jen našli cestu. Letos však manželé oznámili přátelský rozchod a už několik měsíců žijí odděleně. V bulváru se navíc objevily fotky údajné nové Ondřejovy milenky.

Reklama

Další články

Načítám